Demet Evgar'ın başrolde olduğu Avlu dizisinin yeni oyuncusu Ayten Uncuoğlu oldu!

Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun kadrosuna Ayten Uncuoğlu da dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
20 Şubat 2019 - 15:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın rol aldığı, star ekranlarının sevilen dizisi Avlu 31. bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak, dizide Naciye karakterini canlandıran Hülya Şen'in diziden ayrılmasıyla oluşan boşluğu da usta oyuncu Ayten Uncuoğlu dolduracak. 

Usta oyuncu Ayten Uncuoğlu, Limon Film imzalı Avlu dizisinde güçlü bir karakter ile ekranlarda olacak. 

19-02/20/ayten-uncu.jpg

Avlu dizisinin 29. bölümünde diziye İdil Sivritepe, Şevket Çapkınoğlu, Bülent Keser ve Zeynep Kumral'ın katılımıyla, sevilen dizide büyük bir hareketlilik yaşanmıştı. Yepyeni bir hikaye başlatan bu karakterlerin ardından şimdi de usta oyuncu Ayten Uncuoğlu diziye katıldı. 

Birçok oyuncunun dahil olduğu Avlu dizisinde bir ayrılık da yaşandı. Naciye karakteri en azından bir süre Avlu dizisinde olmayacak. Oyuncu Hülya Şen'in ara verdiğini açıklaması ile Naciye karakteri ile de vedalaşacağız. 

Başarılı oyuncu Ayten Uncuoğlu Avlu dizisinde, Safiye Özdemir adında görme engelli bir hırsızı canlandıracak ve Deniz'in kaptanı olduğu bölümde kalacak. 

Ayten Uncuoğlu kimdir?

19-02/20/aytenn.jpg

24 Mayıs 1946 doğumlu oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi mezunudur. İlk defa 1988'de Bir Tren Yolculuğu adlı filmde görünen sanatçı, asıl çıkışını ise 1996'da Çılgın Bediş ile yapmıştır. Bu dizide okul müdiresini canlandıran sanatçı, daha sonra, 2003'te Aliye adlı dizide oynamıştır. Sayısız dizi, film ve tiyatroda yer almıştır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin