Nöbet dizisinin yayın tarihi belli oldu! Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Nöbet ne zaman başlayacak? Merakla beklenen dizinin yayın tarihi en sonunda belli oldu!

Nurşah
20 Şubat 2019 - 17:18
Gündem

Necati Şaşmaz'ın geçtiğimiz sene hayranlarına müjdelediği Nöbet dizisinin yayın tarihi belli oldu! Başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosu ve dikkat çeken etkileyici konusu ile Nöbet ne zaman başlayacak?

19-02/20/nobet-3-mart-pazar.jpg

Nöbet ne zaman başlıyor?

İlk olarak salı günleri ekrana geleceği söylenen dizinin ilk bölüm yayın tarihi belli oldu. Dizinin resmi Instagram sayfasından yapılan paylaşıma göre Nöbet 3 Mart Pazar akşamı Show Tv'de ekrana gelecek olan birinci bölümü ile izleyici karşısındaki sınavını verecek...

19-02/20/nobet-ne-zaman-basliyor.JPG

Antalya'da yapılan çekimleri için dev bir plato kurulan Pana Film imzası taşıyan Nöbet dizisi bu durumda pazar akşamları izleyici karşısına çıkan Savaşçı, Elimi Bırakma ve Kardeş Çocukları dizilerine rakip olacak. 

Nöbet dizisi fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin