Kuzgun Seda (Derya Beşerler) kimdir?

Kuzgun dizisinde Seda karakterini canlandıran Derya Beşerler hakkında merak edilenler...

Nurşah
20 Şubat 2019 - 17:37
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzalı dizi ilk bölümü ile beğeni topladı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun dizisinde Seda karakterini canlandıran oyuncu Derya Beşerler kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

19-02/20/kuzgun-seda-1550672586.jpg

Kuzgun Seda kimdir?

Seda, Dila'nın abisi Ali'nin eşidir. Moda tasarımcısı olan bu karakter evliliğine ve eşine oldukça bağlı bir kadındır. Ali'nin kendisine olan ilgisini kaybetmeye başladığını fark etse de ona bağlı kalmaya ve evliliğini kurtarmaya çalışmaktadır. Kuzgun dizisinde Seda karakteri Derya Beşerler tarafından canlandırılmaktadır...

19-02/20/kuzgun-dizi-derya-beserler.jpg

Derya Beşerler kimdir?

1985 doğumlu oyuncu an itibarıyla 34 yaşındadır. Zeynep Beşerler ile kardeştir. Yeditepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. 2015 senesinde Gripin grubu solisti Birol Namoğlu ile dünya evine girmiştir.

1987 yılında izmir’de dünyaya gelen Derya Beşerler bugüne kadar N’apcaz Şimdi?, Merdiven Baba, Canım Ailem, Bir Çocuk Sevdim, Aşk Emek İster, Gurbette Aşk, Ahirim Sensin, Gecenin Kraliçesi ve Ufak Tefek Cinayetler gibi birçok projede rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin