Demet Özdemir geçmişe döndü

Oyuncu Demet Özdemir'in geçtiğimiz gün yaptığı geçmiş paylaşımı sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. Bir İtalyan dergisine verdiği çekimlere yer veren Demet Özdemir akıma da gönderme yaptı.

Berfin Sengil
26 Nisan 2024 - 15:50
Magazin

Engin Akyürek ile birlikte rol aldığı Adım Farah dizisinin ardından ekranlara ara veren oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla sevenlerine renkli anlar yaşatıyor.

Son olarak bir dönem perşembe günlerine damgasını vuran, geçmiş anlardan fotoğraf paylaşılan ve #tbt olarak adlandırılan akıma yeniden dönen Demet Özdemir, bir dergi çekiminden karelerini yayınladı.

Elle İtalya dergisi için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'in şıklığıyla göz doldurduğu dikkatlerden kaçmadı.

Çılgın ve renkli kareleri çok sevilen Demet Özdemir'in fotoğraflarına sevenlerinden "Yine çok güzelsin", "İşte aradığımız dönüş", "Bu akım en çok sana yakıştı" gibi çok sayıda yorum geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin