Düzyatan çifti İstanbul trafiğine çözüm buldu

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar geçtiğimiz gün motosiklette objektiflere yansıdı. Düzyatan, "Hava güzel olduğu zamanlarda motosiklet ile çıkıyorum. Neslişah ile bugün işlerimiz vardı onları hızlı bir şekilde hallettik. Motosiklet İstanbul trafiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor." diye konuştu.

Berfin Sengil
26 Nisan 2024 - 14:43
Magazin

Çöp Adam dizisinin ardından ekranlardan uzak duran Engin Altan Düzyatan, önceki gün eşi Neslişah Alkoçlar ile Bebek'te objektiflere yansıdı.

Motosikletin rahatlık olduğunu kaydeden Düzyatan, samimi açıklamalarda bulundu.

'Kolaylık Sağlıyor'

Engin Altan Düzyatan, motosikletin trafik için çözüm olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"Hava güzel olduğu zamanlarda motosiklet ile çıkıyorum. Neslişah ile bugün işlerimiz vardı, onları hızlı bir şekilde hallettik. Motosiklet İstanbul trafiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor."

Zorlu yönlere için ise oyuncudan, “Büyük araçlar sizi çok fazla kollamıyor. Daha çok dikkat etmek zorunda kalıyoruz” karşılığı geldi.

Afrika’da çektiği doğa fotoğraflarından oluşan “Sen De Tanık Ol” sergisiyle ilgili Engin Altan Düzyatan, fotoğrafa olan merakından bahsederek yanıt verdi.

'Fotoğraf Tutkum Var'

tv100 Magazin'de yer alan habere göre; bu fotoğraf tutkusunu Engin Altan Düzyatan, “Yıllardır bu tutkum var. 25 bine yakın çektiğim resim var. Onları seçmek, elemek kolay iş değil. Yurtdışında portre fotoğraf çekmeyi seviyorum. Yaşlıların o kırışıklıklarını, yaşanmışlıklarını, çocukların yüzündeki o saflığı çekmek bana keyif veriyor” sözleriyle dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin