Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir ilk kez el ele!

Bir süredir beraber olduklarına ilişkin söylentiler bulunan ve aynı soyadını taşıyan Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir ikilisinin birliktelikleri en sonunda belgelendi!

Nurşah
20 Haziran 2018 - 17:54
Magazin

Önümüzdeki günlerde Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Erkenci Kuş adlı dizide rol alan Demet Özdemir meslektaşı Seçkin Özdemir ile el ele görüntülendi!

 18-06/20/demet-ozdemir-seckin-ozdemir-el-ele.jpg

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir birlikteliği görüntülendi!

Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir ile kendisiyle aynı soyadını paylaşan ve son olarak Tehlikeli Karım adlı dizide izlediğimiz Seçkin Özdemir'in birliktelik haberleri bir süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Bir arkadaş ortamında tanıştıkları iddia edilen ikili, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinin çıkışında objektiflere yakalandı!

Objektiflere mutlulukla poz verek ikiliden Demet Özdemir önümüzdeki hafta yayına girecek olan dizisi için oldukça heyecanlı olduğunu belirtirken, Seçkin Özdemir ise Eylül ayında vizyona girecek bir sinema filminde rol alacağını söyledi...

18-06/20/demet-ozdemir-seckin-ozdemir.jpg

Birbirleri ile oldukça uyumlu görünen çiftin birlikteliği ilk olarak Seçkin Özdemir'in şapkası ile instagram paylaşımı yapan Demet Özdemir'in, takipçileri tarafından fark edilmişti!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin