Stephen King imzalı Castle Rock dizisi için geri sayım başladı!

Stephen King'in eserinden uyarlanan Castle Rock dizisi Hulu'daki prömiyerinden önce Comic-Con etkinliğinde görücüye çıkacak.

Volkan Küçükel
20 Haziran 2018 - 20:39
Gündem

Korku ustası olarak bildiğimiz ünlü yazar Stephen King'in eserleri film ve dizi sektörü için uyarlama açısından en verimli madenler arasında başlarda geliyor! Online yayın platformu Hulu'nun artık gösterim tarihi yaklaşan "Castle Rock" uyarlaması ise şu sıralar King uyarlamaları içinde en çok konuşulan ve merakla beklenen yapımlar arasında bulunuyor.

CASTLE ROCK 1. SEZON 25 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR!

Hulu, J.J. Abrams ve Stephen King üçlüsünün mini dizi 11.22.63'ün ardından ikinci iş birliği niteliğinde olan ve King'in The Dead Zone, The Body ve Cujo gibi hikayelerinden aşina olduğumuz kurgusal kasaba Castle Rock'tan ismini alan dizi sezonun ilk üç bölümüyle 25 Temmuz'da platformdaki yerini alacak.

18-06/20/castle-rock-afis.jpg

COMIC-CON 2018'DE CASTLE ROCK ETKİNLİKLERİ

Takipçiler bu üç bölüm için o tarihe kadar beklemek zorunda olsa da 19-22 Temmuz tarihleri arasında San Diego'da düzenlenecek Comic-Con etkinliğinde psikolojik-korku türündeki diziyle ilgili yeni görüntüler ve bazı sürprizler Castle Rock hayranlarını bekliyor olacak.

- Dizinin açılış bölümü etkinlik katılımcılarına özel olarak gösterim yapacak.

- Oyuncu kadrosundan Sissy Spacek, Alexander Skarsgård, Melanie Lynskey ve ismi netleşmeyen bazı oyuncular panelde hayranlarla buluşacak.

- Bir sonraki Star Wars filmi için çalışmalarda bulunan yapımcı J.J. Abrams'ın katılım gösteremeyeceği panele video konferans aracılığıyla bağlanma ihtimali var.

18-06/20/castle-rock.png

Bunların dışında daha birçok sürpriz Castle Rock takipçilerini bekliyor olacak.

CASTLE ROCK OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Korku ustası King'in en sevilen eserlerinin samimi karakter öykü anlatımını yansıtacak dizinin oyuncu kadrosunda André Holland (The Knick), Sissy Spacek (Carrie), Jane Levy (Suburgatory), Melanie Lynskey (Togetherness), Terry O'Quinn (Lost), Scott Glenn, Noel Fisher (Shameless), Allison Tolman (Fargo) ve Chosen Jacobs (It) gibi isimlerin rol aldığını hatırlatalım.

"Castle Rock - This Place" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin