Hülya Avşar Avlu'nun yeni müdiresi mi olacak?

Yeni sezonu merakla beklenen Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna dahil olacak oyuncular şimdiden belli olmaya başladı bile! Hülya Avşar Avlu'da mı rol alacak?

Nurşah
20 Haziran 2018 - 17:26
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarının büyük bir çıkış yapan dizisinin yeni sezonu ile ilgili detaylar elimize ulaşmaya başladı... Dizinin ilk bölümünde hapishane müdürü rolü ile Şebnem Dönmez'i izlemiştik. Fakat, bu karakterin ölümünün ardından izleyiciler yeni bir müdür beklemeye başladılar. Medya kulislerinde ise bu karakter için en çok adı geçen isim Hülya Avşar oldu!

18-06/20/hulya-avsar-avlu.Jpeg

Hülya Avşar Avlu'da!

Dizinin son bölümünde kızı Ecem'in ölümü ile yıkılan Deniz, artık güç dengelerini tamamen değiştirecek ve iyi taraftan güçlü ve cesur kadın tarafına doğru yol alacak! Sürpriz bir finalle biten dizide ise gelecek sezon yeni oyuncuları yeni karakterler ile izleyeceğiz.

Karakuyu Cezaevine gelecek sezonda psikopat bir hapishane müdiresi atanacağı söyleniyor. Bu rol için ise, dizinin yapımcılığını yapan Limon Film'in yöneticisi Hayri Aslan'ın Hülya Avşar'a çok önceden teklif götürdüğü medya kulislerinde dolaşıyor. Son olarak Selfi filmi ile kendisini gösteren 54 yaşındaki ünlü ismin Avlu kadrosunda olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmasa da bu rol için güçlü bir aday olduğu söyleniyor! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin