Nejat İşler Çukur kadrosuna mı dahil oluyor?

Show Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen dizisi gelecek sezona sürpriz isimlerle başlayacak! Nejat İşler ve Ufuk Bayraktar Çukur ikinci sezon kadrosuna mı katıldı?

Nurşah
20 Haziran 2018 - 17:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Show Tv ekranlarının sevilen dizisi geçtiğimiz haftalarda yaptığı sezon finali ile izleyicilerine büyük bir şok yaşattı... Sevilen dizinin sürprizleri bu kadarla da kalmadı, gelecek sezon diziye dahil olacak oyuncular şimdiden merak edilmeye başlandı bile! Nejat İşler ve Ufuk Bayraktar'ın Çukur ikinci sezonunda kadroya dahil olacağı söylentiler arasında...

 18-06/20/nejat-isler-cukur.jpg

Nejat İşler Çukur'da!

Dizinin en çok merak edilen Cumali ve Akın karakterleri için izleyiciler pek çok tahminde bulunuyorlar. Bu roller için en çok istenen isimlerin başında ise Nejat İşler yer alıyor. Medya kulislerinden kulağımıza kadar gelen haberler sevilen oyuncunun ikinci sezonda Çukur ekibine katılacağını işaret ediyor!

Yapım şirketi henüz bu konu ile ilgili açıklama yapmasa da çeşitli haber kaynakları bu dedikodunun doğrulunu işaret eder nitelikte bilgiler paylaşıyor. Dizinin ikinci sezonunda kimin ölüp kimin yaşayacağı henüz belli olmamasına karşın yeni oyuncu haberleri arasında Ezel dizisi ile tanıdığımız ve bizleri oyunculuğu ile kendisine hayran bırakan Ufuk Bayraktar'ın ismi de geçiyor!

 18-06/20/ufuk-bayraktar-cukur.jpg

Ufuk Bayraktar'ın da Meliha ve İdris'in oğlu olarak, Çukur'a egemen olabilecek güçte bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağı söyleniyor. Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini canlandıran bu oyuncu, izleyici tarafından çok sevilmiş ve Çukur'da da görmek istenen bir isim olmuştu...

Heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümleri ile Çukur, Eylül ayında izleyicilerine kavulacak! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin