Erkenci Kuş oyuncuları hakkında! Star Tv'nin yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Ekranların yeni dizisinin detayları açıklanmaya başladı! Star Tv'de yayınlanacak olan Erkenci Kuş ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Detaylar haberimizde...

Nurşah
20 Haziran 2018 - 16:15
Kültür Sanat

2018 kış dönemi dizilerinin sezon finali dönemine yaklaşırken yaz dönemi dizileri için de başlangıç vakti yavaş yavaş geliyor. Star Tv'nin önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması için hazırlık yaptığı dizisi Erkenci Kuş ile ilgili detaylar da bizlere ulaşmaya başladı. Erkenci Kuş oyuncuları kimler? Dizi, ne zaman başlayacak?

18-04/26/erkenci-kus-oyuncular.jpg

Erkenci Kuş oyuncuları

Asla Vazgeçmem, Güzel Köylü, Annem, Cennetin Çocukları gibi televizyon tarihimiz için önemli projelere imza atan Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler de yavaş yavaş gün ışığına çıkmaya başlıyor. Demet Özdemir ve Zeynep Kızıltan'ın yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusu için ise görüşmeler sürüyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile büyük bir ilgi gören Alp Navruz'un bu role uygun görüldüğü de söylentiler arasında olsa da Can Yaman ile anlaşıldığı duyumlarını aldık.

Merakla beklenen dizide Özlem Tokaslan, Sevcan Yaşar ve Zeynep Kızıltan'ın da yer alacağı söyleniyor. Özlem Tokaslan'ı son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde avukat rolü ile izlemiştik...

Erkenci Kuş ne zaman başlıyor?

Senaryo yazarlığını Ayşe Kutlu'nun yapacağı dizi, reklam ajansında geçen bir romantik komedi olacak. Oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar henüz devam eden Erkenci Kuş, bu çalışmalarını tamamladıktan sonra en kısa süre içerisinde çekimlere de başlayacak! Bir yaz dizisi olması planlanan dizinin Temmuz-Ağustos ayları arasında izleyicilerle buluşturulması planlanıyor.

20 Haziran güncelleme: Merakla beklenen dizi, önümüzdeki salı günü yani 26 Haziran tarihinde Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak!

18-04/26/erkenci-kus-demet-ozdemir.jpg

Demet Özdemir kimdir?

2 Şubat 1992 senesinde doğan güzel oyuncu annesi ile babasının ayrılıklarının ardından İstanbul'a taşınmıştır. Kariyer hayatına çeşitli kliplerde dansçılık yaparak başlamış ilerleyen dönemlerde de televizyon dizisi sektörüne atılmıştır. İlk olarak Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide canlandırdığı Aylin karakteri ile kendisini tanıtan Demet Özdemir, ilerleyen günlerde Star Tv'de ekrana gelecek Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin