Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yeni dizisi Evim'in konusu ne?

İki ünlü ismi bir araya getiren yeni dizi Evim'den ilk bilgiler geldi.

Merve Mutlu
11 Ekim 2019 - 14:52
Magazin

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve senaristliğini Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak'ın üstlendiği yeni dizi Evim hakkında ilk bilgiler geldi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u başrolde bir araya getiren yeni dizi hakkında merak edilenler bu sayfada..

19-10/11/evim-dizisi.png

Yakın bir zamanda, Can Yaman ile başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş dizisi final yapan ve romantik komedilerin aranan ismi haline gelen Demet Özdemir, bu kez farklı bir tarzla karşımıza çıkacak. Siyah Beyaz Aşk dizisi ile ismini daha büyük kitlelere duyuran ve en son Muhteşem İkili'de Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan İbrahim Çelikkol da bambaşka bir karaktere bürünecek. 

Mehdi ve Zeynep büyük aşklarıyla geliyor!

19-10/11/demet-ozdemir.png

Özdemir'in Zeynep, Çelikkol'un da Mehdi adlarıyla başrolde olacağı dizide: hayatın daha başında kötü davrandığı bu iki yaralı ruh, aidiyet hissini birbirlerinde bulacak ve zorlu bir aşkı iliklerinize kadar hissettirerek yaşayacak.

İstanbullu Gelin dizisine ilham veren, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından yine gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek hazırlanan dizinin mottosu ise; "Kader yaralar, aşk sarar." 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin