Söz dizisinin Feyzullah'ı Aytaç Şaşmaz Dr.House uyarlaması Hekimoğlu'nun kadrosunda!

Dünyaca ünlü dizinin Türkiye uyarlamasında ünlü bir isim daha rol alacak.

Merve Mutlu
11 Ekim 2019 - 12:51
Yeni Bölüm

Medikal drama tarzının en başarılı örneklerinden biri olan ve 2004 ile 2012 yılları arasında 8 sezon olarak yayınlanan Amerikan dizisi Dr. House'un, Hekimoğlu adıyla yayınlanacak olan Türkiye uyarlamasının hazırlıkları devam ediyor. 

19-10/11/housee.jpg

Dizinin orijinalinde ana karakter olan House'un, Eğitim Hastanesi'nin teşhis ekibinin başında olması ve ekibiyle birlikte başından geçenlerin anlatılmasıyla hazırlanan başarılı diziyi Türkiye'ye uygun olarak hazırlayan ekip ise Taylan Biraderler oldu.

19-10/11/dr-house.png

"Herkes yalan söyler" mottosu ve zeki stratejileri ile gözünden bir şey kaçırmayan Doktor House'u Timuçin Esen'in canlandıracağı iddiaları gündemdeki yerini korurken, Medyatava'nın haberine göre dizinin kadrosunda kesinleşen ilk isim Aytaç Şaşmaz oldu. 

Aytaç Şaşmaz kimdir?

19-10/11/aytac-sasmaz.jpg

1997 doğumlu yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile kardeş olan Aytaç Şaşmaz oyunculuk eğitimi almıştır.

Kötü Çocuk isimli projede rol alan Aytaç Şaşmaz 2017 yılında Söz isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz aslen Manisa‘lıdır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin