Ushan Çakır da Ferhat ile Şirin dizisinde Cansu Dere ile oynayacak!

Ünlü isimleri bir araya getiren diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
11 Ekim 2019 - 11:50
Yeni Bölüm

Başrollerini; Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş ve genç yetenek Leyla Tanlar'ın paylaştığı, uzun süredir ekranlarda olmayan ve takipçileri tarafından özlemle beklenen Cansu Dere'nin de kadrosunda olacağı Ferhat ile Şirin dizisinin çalışmaları devam ediyor. 

19-10/11/ferhat-ile-sirin.png

O3 Medya tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu'nun yazdığı dizinin cast çalışmalarında son ayaklaşılmak üzere. Son olarak Şehsuvar Aktaş'ın katıldığı dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Ushan Çakır Ferhat ile Şirin'de!

19-10/11/ushan-cakur.jpg

Merak uyandıran dizinin yeni oyuncusu, en son Avlu dizisinde rol alan ve Komiser Tolga karakterine hayat veren Ushan Çakır oldu. 

Ushan Çakır kimdir?

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Devlet Konservatuvarı mezunudur.  2005 senesinden itibaren çeşitli dizi ve sinema filmlerinde yer alan Ushan Çakır'ın yer aldığı ilk yapım Belalı Baldız isimli televizyon dizisidir. Aynı zamanda tiyatro sahnelerinde de boy göstermiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin