Mucize Doktor son bölümde Ali'nin okuduğu kitap, Şeker Portakalı ilgi çekti..

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor geçtiğimiz akşam izleyiciyle buluştu.

Merve Mutlu
11 Ekim 2019 - 10:00
Yeni Bölüm

Başrolünde, Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı, The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor 5. bölümü ile geçtiğimiz akşam izleyici karşısına çıktı. 

19-10/11/mucize-dpktor.jpg

Tüm önyargılara rağmen Tıp Fakültesi'ni kazanan ve birincilikle bitiren Ali Vefa'nın Berhayat hastanesinde çalışmaya başlamasını konu alan dizi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı ve gününün birinciliğini elinden bırakmadı. 

Mucize Doktor son bölümde Ali'nin okuduğu kitap merak uyandırdı

19-10/11/alinin-okudugu-kitap-1570778050.png

Dizinin ilgi çeken detaylarından biri, Ali'nin abisine tıpatıp benzeyen bir hasta olan Kerem ile yaşadığı anlardı. Çocukluğunda, elindeki misketleri vererek abisine doğum günü hediyesi almaya çalışan Ali, ona bir kitap almış ve abisini sevindirmişti. Kerem'in de aynı kitabı okuduğunu gören Ali hem kendisi duygulandı hem de ekran başındaki izleyicileri gözyaşlarına boğdu. 

19-10/11/eker-port.png

Ali'nin okuduğu kitap ise José Mauro de Vasconcelos tarafından yazılan Şeker Portakalı adlı kitaptı. İşte Ali'nin okuduğu o bölüm;

Seneler geçti, sevgili Manuel Valadares. Bugün 48 yaşındayım ve bazen, özlemimde, hâlâ çocuk olduğumu zannediyorum.

Her an ortaya çıkıp bana sinema yıldızı kartları yada misketler getireceksin sanki...
Hayatın şefkatli yanını bana sen öğrettin, sevgili Portuga. Bugün çocuklara misketler ve kartlar dağıtmaya çalışan benim, çünkü şefkat olmayınca hayatın pek değeri kalmıyor. Şefkat göstermek beni bazen mutlu ediyor, bazense yanıltıyor, ki bu ikincisi daha sık oluyor...
O günlerde, yani beraber geçirdiğimiz günlerde, yıllar önce bir Budala Prens'in, mihrabın önünde diz çöküp “Budala”nın, gözleri yaşlarla dolarak ikonlara şunu sorduğunu biliyordum...

"Küçücük çocuklara her şeyi neden anlatmak gerek?"
Hakikaten de sevgili Portuga, bana her şeyi çok erken anlattılar.
Hoşça kal!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin