Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç takıları paylaşamadı!

Geçtiğimiz Mayıs ayında 8 ay süren evliliklerini tek celsede bitiren oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Koç'un, düğünde takılan takıların tamamını Demet Özdemir'e vermemesi nedeniyle oyuncunun rahatsızlık duyduğu ifade ediliyor.

ozan
18 Ekim 2023 - 14:16
Magazin

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile ilgili iddialara bir yenisi eklendi. Belirtilene göre Koç, evlenirken takılan takıların tamamını Özdemir'e teslim etmemiş ve ikili arasında sorun meydana gelmiş.

23-10/18/demet-oguz-1697628768.jpeg

Protokole uymamış

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Oğuzhan Koç boşanma protokolüne tam olarak uymadı.

Çiftin düğünü sırasında takılan mücevher ve takılar, Oğuzhan Koç’ta kaldı. Kanunlara göre takıların tamamı kadına ait kabul ediliyor ve boşanma sırasında Koç'un bu takıların hepsini Özdemir'e vermesi gerekiyordu. Ancak protokol gereği her şeyi vermeyi vaat eden Koç, bu vaati yerine getirmedi.

23-10/18/demet-oguzhan.jpg

Taraflardan açıklama gelmedi

Oğuzhan Koç'un takıların bir kısmını Demet Özdemir’e verdiği iddia ediliyor. Özdemir ise halen takıların tamamını almayı bekliyor.

Koç veya Özdemir tarafından herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

Oğuzhan Koç le Demet Özdemir çifti, 2 yıllık birlikteliklerini evlilikle tamamına erdirmişti. İkili geçtiğimiz Mayıs ayında ayrılma kararı alarak, 8 aylık evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede sonlandırmıştı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin