Aşk ve Umut yeni sezona merhaba diyor!

Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizisi Aşk ve Umut, yeni sezona merhaba diyor.

Volkan Usta
18 Ekim 2023 - 14:41
Yeni Bölüm

Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün konusu şöyle;

Melis tezgahladığı oyunuyla Ege’yi nikah masasına oturtmuş, ikili bebek beklemektedirler. Bülent ve Feraye’nin ilişkileri ise son bulmuş, Bülent işleri Ege ve Kuzey’e devrederek ailesinden uzaklaşmayı seçmiştir. Kendi kabuğuna çekilen sadece Bülent değildir. Zeynep de sürpriz biri hariç Ege, Melis ve onun etrafındakilerle tüm iletişimini kesmiştir.

23-10/18/askveumut_yatay_2-1697629409.jpg

Zeynep annesiyle birlikte yaşayıp bir restoranda garsonluk yaparken Melis’in yeni oyunuyla kaçmak istediği yakın geçmişiyle yüz yüze gelir. Melis bebeğinin cinsiyetini duyurmak için düzenlediği partiyi Zeynep’in çalıştığı restoranda yapar. Zeynep bu kötü karşılaşmanın sonunda göz yaşlarıyla restorandan ve Ege’den kaçarken ilginç bir tanışma yaşayacaktır. Öte yandan Sıla’nın kaçırılmasının ardından onu kurtarmanın peşine düşen Kuzey, kaza geçirip yaralanmış ve geçirdiği kazanın izlerini hâlâ üzerinde taşırmaktadır. Cavidan’ın Alper ve Sıla’nın birlikte hareket ettiğine dair iddialarına rağmen ona inanmayan Kuzey, hayatı pahasına da olsa Demir’in elindeki Sıla’yı geri almaya kararlıdır.

Aşk ve Umut yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.00’te Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin