"Bir Baba Hamlet" bu kez SGM'de!

Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu'nu bir araya getiren "Bir Baba Hamlet" oyunu 31 Ekim tarihinde SGM'de sahnelenecek.

ozan
18 Ekim 2023 - 14:14
Viral

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden olan Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun sahne aldığı "Bir Baba Hamlet" bu sezon da seyircisiyle buluşuyor. Sebastian Seidel'in komik ve özgün metni, Yücel Erten'in çevirisi ve Baba Sahne'nin oyuncularıyla "Bir Baba Hamlet", 31 Ekim'de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM)'de tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

Türkiye'nin en prestijli tiyatro ödülü olan "Afife Jale Ödülleri"nin yanı sıra çok sayıda ödüle layık görülen "Bir Baba Hamlet", Çoruh ve Karacaoğlu'nun usta oyunculuklarıyla sahnelenmeye devam ediyor.

23-10/18/bir-baba-hamlet-1697635144.jpg

Ne anlatıyor?

Shakespeare'in başyapıtı "Hamlet"ten ilham alan "Bir Baba Hamlet"te, oyunculuk için istediği ortamı bulamadığı anlaşılan Shakespeare uzmanı gibi davranan bir aktör ile şarkı söyleme hevesiyle sürekli müzikallerden dem vuran bir şaşkın karakter canlandırılıyor.

Emrah Eren'in yönettiği oyunda; dört başı mamur, babalar gibi bir Hamlet düşlenirken "Bir Baba Hamlet" ortaya çıkar. Bu toprakların tiyatro geleneğine de göz kırpan "Bir Baba Hamlet", Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun oyunculuklarıyla sahneleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin