Demet Özdemir'in Dünyayla Benim Aramda dizisi ikinci sezon geliyor!

Disney Plus'ta yayınlanan birinci sezonuyla ilgi odağı olan ve başrollerini Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Dünyayla Benim Aramda ikinci sezonuyla dönüyor! Dünyayla Benim Aramda ikinci sezon ne zaman yayınlanacak? Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir? Dünyayla Benim Aramda oyuncuları kimler?

Yayınlandığı dönemde adından sıkça söz ettiren Disney Plus'ın Dünyayla Benim Aramda dizisi için 2. sezon hazırlıkları başladı. 

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. İlk sezonu 8 bölümden oluşan Dünyayla Benim Aramda dizisi 2. sezon için harekete geçti.

22-12/15/3069993.jpg

Dünyayla Benim Aramda 2. sezon ne zaman başlayacak?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre;önceki akşam bir yemek çıkışı görüntülenen Demet Özdemir, güzel haberi duyurdu.

Demet ÖzdemirDünyayla Benim Aramda” dizisinin de 2. sezon onayının çıktığını açıkladı ve “Biz bugün bir araya geldik. 2. sezon haberi legal bir şekilde duyuruldu. Onu da şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Tam gününde bizi yakaladınız. 2. sezona başlayacağız. Haziran ayında düşünüyoruz sete çıkmayı… Hiç Ara vermeyeceğim sete… Önce Adım Farah, hemen peşinden Dünyayla Benim Aramda’yı çekeceğiz” diye konuştu.

22-12/15/dunyayla_benim_aramda_dizisinin_konusu_nedir_dunyayla_benim_aramda_1663235083_3596-1671108040.jpg

Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları kimler?

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

22-12/15/9f73bc0582a9a36e72674b33bb927e53a291b4f1.jpeg

Dünyayla Benim Aramda dizisinin konusu nedir?

Dünyayla Benim Aramda, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.

22-12/15/ffc6c74xwbcu_bm.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin