Deniz Çakır hakkında çıkan hakaret ve küfür iddialarına yanıt verdi!

Masumiyet dizisinin başrolü iddiaları yalanladı.

Merve Mutlu
12 Mart 2021 - 16:59
Magazin

FOX'ta yayınlanan Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, dizide Bahar karakterini canlandıran başrol oyuncusu Deniz Çakır hakkında şoke eden bir iddia ortaya atmış ve başarılı oyuncunun kendisine hakaret ettiğini ve işinden ettiğini iddia ederek savcılığa şikayet etmişti.

21-03/12/deniz-cakir-1615556732.png

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçede, bir oyuncunun kıyafetinde karışıklık yaşandığı ve Deniz Çakır’ın kostüm asistanı Çağatay Görgen’e bağırmaya başladığı ve “Ne biçim iş yapıyorsunuz. İlk defa mı çalışıyorsunuz?” gibi ifadeler kullandığı anlatılmış ve 10’dan fazla çalışanın olduğu ortamda Görgen’e hakaret ve küfür ettiği belirtilmişti. Dizinin yapımcısı Gold Film'in, set asistanının olayın gerçekleştiği iddia edilen tarihten 2 gün önce istifa ettiğini ve iddiaların asılsız olduğunu açıklamasının ardından Deniz Çakır da suskunluğunu bozdu.

Deniz Çakır hakkında çıkan hakaret ve küfür iddialarına yanıt verdi!

21-03/12/akir-1615556705.png

Çağatay Görgen'in kendisinden küfür ve hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu oyuncu Deniz Çakır yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı. Daha önce de karalama kampanyalarına maruz kalan oyuncu cevap olarak: 

"2 gün önce istifasını vermiş, bölümün bitmesini bekleyen birinin 'beni işimden etti' sözü yalandır. Vermeyin böyle fırsatçılara mahal... Birinin tanınırlığını fırsat bilip kendine mağduriyet hikayesi yaratmaya çalışmak kötülüktür. İftirayla yol yürünmez. Olmayın parçası.. Yoktur başka cevabım, olamaz da..." ifadelerini kullandı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin