Netflix bilim-kurgu dizisi Gerçek Aşk başladı! The One nasıl bir dizi?

Aşkı ve ilişkileri bir daha asla aynı şekilde düşünmeyeceğiz! Bilim-kurgu dizisi "Gerçek Aşk (The One)" 1. sezonuyla Netflix kütüphanesine eklendi. Detaylar...

Testi yap, gerçek aşkı bul...

Bir DNA testinin mükemmel partnerinizi - genetik olarak tutkuyla aşık olmaya yatkın olduğunuz tek kişiyi - bulabilmenizi sağlayan bir dünya... İlişkiniz ne kadar iyi olursa olsun, hangimiz dürüstçe orada daha iyi biri olup olmadığını düşünmediğimizi söyleyebilir? Ya onları bulmak için gereken tek şey sadece bir saç örneğiyse? Fikir basit ama çıkarımlar patlayıcı. Aşkı ve ilişkileri bir daha asla aynı şekilde düşünmeyeceğiz.

THE ONE 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Hannah Ware'in başrolünde olduğu bilim-kurgu dizisi "Gerçek Aşk (The One)" 12 Mart 2021 Cuma günü 1. sezonuyla Netflix kütüphanesine eklendi.

21-03/14/the-one-izle.jpg

THE ONE NASIL BİR DİZİ?

The One'ın hikayesi, kusursuz bir eş bulmanın yolunu keşfeden ekipte yer alan DNA araştırmacısının, yepyeni ve cüretkâr bir çöpçatanlık hizmeti kurmasıyla aşk ve yalanların iç içe geçmesini konu ediniyor.

Ortak yaratıcı ve CEO Rebecca Webb'in yükselişi, DNA tabanlı çöpçatanlık şirketinin başarısının ardından durdurulamaz gibidir. Ta ki Thames'te bir ceset bulunana kadar..

Gerçek Aşk'ın ilk sezonu süreleri 39 ile 44 dakika rasında değişen 8 bölümden oluşuyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Hannah Ware (Rebecca Webb) dışında Zoë Tapper (Kate Saunders), Dimitri Leonidas (James Whiting), Amir El-Masry (Ben Naser), Lois Chimimba (Hannah Bailey), Eric Kofi-Abrefa (Mark Bailey), Pallavi Sharda (Megan Chapman), Jana Pérez (Sophia Rodriguez), Diarmaid Murtagh (Connor Martin), Gregg Chillin (Nick Gedny), Wilf Scolding (Ethan), Stephen Campbell Moore (Damien Brown), Simone Kirby (Charlotte Driscoll), Albano Jerónimo (Matheus Silva), Eduardo Lloveras (Sebastian Rodriguez), Miguel Amorim (Fabio Silva) gibi isimler yer alıyor.

John Marrs'ın The One romanının Howard Overman tarafından ekrana uyarlanmasıyla ortaya çıkan dizinin ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu Jeremy Lovering, Catherine Morshead ve Brady Hood paylaştılar.

21-03/14/gercek-ask-dizisi.jpg

GERÇEK AŞK 2. SEZON OLACAK MI?

The One'ın yeni sezonunun olup olmayacağı önümüzdeki haftalarda belli olacak. Olası bir yeni sezon onayı halinde izleyiciler yeni sezon bölümlerini 2022 yılı yazında izleyebilirler.

"The One" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin