Teşkilat dizisi 2. bölümüyle tüm kategorilerde birinci oldu!

Teşkilat dizisi başarıyla yola devam ediyor.

Merve Mutlu
15 Mart 2021 - 13:58
Gündem

Tims&B'nin TRT için çekmeye başladığı Teşkilat adlı dizi ilk bölümü ile beğeni toplamıştı. Yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dizi geçtiğimiz akşam yayınlanan ikinci bölümü ile reyting listesinde tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşti.

21-03/15/tesk.png

İstihbarat teşkilatının kullandığı aletleri, yöntemleri, eğitimleri bire bir gösterecek olan olan Teşkilat dizisi gerçek MİT karargahını inşa ederek istihbaratçıların özel hayatlarını da konu alıyor. Başrollerinde Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı dizinin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Teşkilat dizisi 2. bölümüyle tüm kategorilerde birinci oldu!

21-03/15/teskilat.png

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Atılay Uluışık gibi isimleri buluşturan dizi pazar akşamları yayınlanıyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan dizinin 2. bölümü Total'de 13.67, AB'de 14.95 ve ABC1'de 15.67 ile tüm kategorilerde birinci oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin