Merve Mutlu
12 Mart 2021 - 16:41
Kültür Sanat

Gary Halvorson, Kevin Bright ve Michael Lembeck'in yönetmenliğinde 1994 yılında ABD'de çekilen ve bitmesine rağmen yıllardır fenomenliğinden bir şey kaybetmeyen Friends dizisi tüm bölümleriyle Netflix'e taşınıyor.

21-03/12/fr.png

Yayınlandıkları 10 sene boyunca bir efsaneye dönüşen ve etkisi devam eden dizi, Monica, Ross, Joey, Chandler, Phoebe ve Rachel'ın arkadaşlıkla ve aşkla örülü hikayelerini konu alıyordu. Kuşaklarca keyifle izlenen dizinin HBO için çekilecek özel bölüm müjdesinin ardından bir müjde de Netflix'ten geldi.

Friends tüm bölümleriyle Netflix'e geliyor! Yayın tarihi belli oldu!

21-03/12/friends.png

Belirli zaman aralıklarıyla platform değiştiren ama her seferinde, ait olduğu platformun en çok izlenen içeriği olan Friends, 1 Nisan'dan itibaren Netflix Türkiye'de yer alacak. 

Söz konusu gelişme, Netflix Türkiye'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile şu sözlerle duyuruldu:

"Friends 1 Nisan'da geliyor diye 'Şaka mı bu?' diyenleriniz var görüyorum, bunun şakası mı olur"

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin