Deniz Çakır'ın Vurgun dizisi neden bitiyor?

Fox ekranlarında başlayan yeni dizi Vurgun'un neden final yaptığı sorusunun cevabını Sina Koloğlu verdi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Mart 2019 - 11:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı, Fox ekranlarının yeni dizisi Vurgun 6. bölümde final yapacağını duyurdu. Dizinin final yapacağı haberlerinin ardından "Vurgun neden final yapıyor?" sorusu da kafaları karıştırdı.

19-03/12/vugrun.jpg

Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Kemal karakterinin, kendi fabrikasında kardeşi tarafından çıkarılan bir yangının ardından komaya girmesini ve hiçbir umut yokken 10 yıl sonra ansızın uyanarak hayatının değiştiğini görmesi ile olanları anlamaya çalışmasını konu alan Vurgun dizisi, bu hafta yayınlanacak 6. bölümünün ardından ekran macerasına veda ediyor. 

Vurgun neden final yapıyor?

Güçlü kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Vurgun dizisinin final yapacağı haberleri, dizinin hayranlarını oldukça üzdü. Dizide, Kemal karakterinin yıllar sonra kendi hayatıyle yeniden tanışmasını, eşi Reyhan'ın (Deniz Çakır) kendi en yakın arkadaşı Vedat (Emre Kınay) ile evlendiğini, oğlu Kerem'in, Vedat'ı babası sanması ve daha birçok şeyi hazmetmeye çalışması ile izleyicileri etkileyen Vurgun dizisinin neden final yaptığını, Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu köşesinde kaleme aldı. 

19-03/12/erkan-petekkaya.jpg

Projenin giderek aşağıya yöne bir ivme kazandığını belirten Sina Koloğlu, sektördeki 3 önemli ismin başrolünde olduğunu belirterek,  “Sektördeki önemli isimler, “Dizinin 13 bölüm gitmesi mümkün görülmedi. İddialı dizilerin bir 26 bölümü götürme gücü olmalı” yorumunda bulunuyor. Maliyeti yüksek iddialı dizilerin formülü böyleymiş. Bir de yurt dışı satışı var. Bunun da bir garantisi yoksa hem kanal hem de yapımcı için maliyetler, karşılanamaz oluyormuş. Hele üzerine bir de ‘reklam gelirlerinin’ sorun olduğu ekonomik durum da eklenince… ‘Vurgun’da tüm bunlar gerçekleşmiş” diyor.

Deniz Çakır'ın son dönemlerde yaşadığı başörtülü kadınlara saldırdığı "iddiasının" da diziye denk gelmesi ile, Vurgun Deniz Çakır yüzünden mi bitti? sorularına da cevap veren Sina Koloğlu, 

"Deniz Çakır durumu mu?

Acaba Deniz Çakır’ın son yaşadığı olaylar ve sonrasında açılan davanın 'mahalle baskısı' bu finalde etkili oldu mu? Kesinlikle böyle bir durum yokmuş. Zaten dizi, söz konusu olayın yaşandığı dönemde devam etmiş." cevabını verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin