Hakan: Muhafız 2. sezon yayın tarihi belli oldu! Çağatay Ulusoy'un dizisinde yeni sezon ne zaman?

Büyük bir merakla beklenen Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu!

Nurşah
12 Mart 2019 - 11:15
Kültür Sanat

Geçtiğimiz aralık ayında ilk sezon tüm bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezon bölümleri de büyük bir heyecan ve merakla bekleniyordu. Dizinin hayranlarına müjdeli haber ise en sonunda geldi!

19-03/12/hakan-muhafiz-2-sezon.jpg

Hakan: Muhafız ikinci sezon ne zaman başlıyor?

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü gibi yetenekli isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye yeni sezonda Engin Öztürk ve Burçin Terzioğlu da dahil olacak ve sevilen dizide heyecan giderek artacak. Fantastik türdeki Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezon yayın tarihi ise en sonunda belli oldu...

19-03/12/hakan-muhafiz-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

Netflix ve dizinin resmi hesaplardan paylaşılan videoda, dizinin sevilen oyuncuları yeni bölümlerin yayınlanacağı tarihi izleyicilere duyurdu. Hakan Muhafız ikinci sezon bölümleri ile 26 Nisan 2018 Cuma akşamı izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin