Deniz Çakır'ın yeni dizi partneri belli oldu!

Sevilen oyuncunun yeni partneri bakın kim oldu...

Merve Mutlu
18 Kasım 2020 - 16:08
Gündem

En son, ekran macerası kısa süren Vurgun dizisinde Erkan Petekkaya ile kamera karşısına geçen ve rol aldığı her proje büyük beğeni toplayan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır'ın yeni dizisi ve partneri belli oldu. 

20-11/18/deniz-cakir.png

Adı "Şahmeran" kod adlı yeni dizi projesi ile geçen Deniz Çakır Gold Film'le FOX'ta yayınlanacak bir dizi için anlaştı. Adı henüz bilinmeyen projeden yeni haberler gelmeye başladı. Başarılı kalem Sırma Yanık'ın imzası ile hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın yer alacağı dizide Çakır'ın partnerinin kim olacağı merak ediliyordu. Gold Film'in patronu Faruk Turgut'la el sıkışan isim Fikret Kuşkan oldu. Çekimleri İstanbul'da yapılacak olan dizinin genç castı için görüşmeler devam ediyor. Sevilen oyuncu Tolga Güleç de dizinin kadrosunda yer alacak.

20-11/18/kuskan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin