Merve Mutlu
18 Kasım 2020 - 15:56
Gündem

Birbirinden başarılı dizi, film ve reklam filmine imza atan başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldıktan sonra Aslı Kızmaz'a ait Benden Ne Olur adlı kitabın uyarlaması olan filmin başrolü olmuş ve bir süre önce de eşi oyuncu Ali Atay ile birlikte bir firma için reklam çekimi yapmıştı. Oyunculuktan uzak kalamayan isim bir dizi ile de anlaşma yaptı.

20-11/18/hazal-kaya.png

Emre Şahin yönetmenliğinde Karga Seven Pictures tarafından Netflix için çekilecek olan ve Elif Usman kalemi ile hazırlanan Pera Palas projesinin başrol oyuncusu Hazal Kaya oldu. "Pera Palas'ta Gece Yarısı" kitabından uyarlanacak olan ve cast çalışmaları devam eden dizi:  Atatürk'ün, Cevad Paşa'nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie'nin 30'lu yaşlarına yer verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin