Merve Mutlu
18 Kasım 2020 - 15:52
Gündem

Başarılı projelere imza atan Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi hem ana oyuncu kadrosu hem de konuk ettiği ünlü isimlerle adından başarıyla söz ettiriyordu. Sevilen dizinin setinden art arda koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor.

20-11/18/menajerimi-ara.jpg

Dünyaca ünlü Call My Agent dizisinden uyarlanarak hazırlanan ve ünlülerin dışarıdan kusursuz görünen dünyasının gerçeklerini menajerlerin hayatları üzerinden anlatan dizinin kadrosu; Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getirmiş ve ünlü isimlerle hikayesine hareket katmıştı.

Menajerimi Ara dizisinin Barış'ı Denizcan Aktaş koronavirüse yakalandı!

20-11/18/denizcan.jpg

Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, İrem Derici, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Hazal Kaya, Aslı İnandık, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri konuk eden dizinin setinden gelen bilgiye göre: Ayşenil Şamlıoğlu koronavirüse yakalanmıştı. Yoğun önlemler alınan setten Ahsen Erloğlu ve Bedir Bedir'in de test sonuçlarının pozitif gelmesinin ardından bir pozitif haberi de Denizcan Aktaş'tan geldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin