Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin eski aşkı Naci kimdir?

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı'nın Naci'si kimdir?

Merve Mutlu
18 Kasım 2020 - 11:37
Gündem

TRT’nin Salı günlerine damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı, reyting listesinde birinci olmaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkat çeken dizinin kadrosuna yeni bir isim daha transfer oldu.

20-11/18/safsye.png

Başrollerinde Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) yer aldığı TRT1'in aile draması türündeki dizi daha ilk bölümünden büyük beğeni toplamıştı. Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve hikayesi gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizi, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalarını konu alıyor.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin eski aşkı Naci kimdir?

20-11/18/tansel-ongel.png

Dizide, baskıcı ve takıntılı davranışları ile özellikle en büyük çocuğu olan Safiye'nin üzerinde yıkıcı etkiler bırakan bir annenin oluşturduğu bir aile yapısına hapsolmuş hayatlar konu alınırken, annesi yüzünden yaşayamadığı ilk aşkını izlediğimiz Safiye'yi büyük bir sürpriz bekliyor. Safiye'nin lise aşkı Naci yıllar sonra ortaya çıktı. Yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda, lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, hayatının şokunu yaşadı. Safiye bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını ve karşı apartmanlarına taşındığını gördü. Safiye'nin aşkı Naci'yi Tansel Öngel canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin