Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola hamile!

Sevilen oyuncudan müjdeli haber geldi.

Merve Mutlu
18 Kasım 2020 - 11:25
Magazin

Şimdilerde, TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanarak hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye karakterini canlandıran ve oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ismi Ezgi Mola'dan, sevenlerini heyecanlandıran müjdeli haber geldi. 

20-11/18/ezgi-mola-hamile.jpg

Başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Mola yaklaşık 1 buçuk yıldır iş insanı Mustafa Aksakallı ile beraberlik yaşıyor. Gözden çok da uzak olmayan ve saklanmayan bu ilişkinin ne zaman evlilikle sonuçlanacağı merak ediliyor ve kulislerde konuşulana göre yakın zamanda nikah masasına oturma hazırlığı yapılıyordu. Ancak ikiliye yakın kaynaklara göre: Ezgi Mola hamile!

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola bebek bekliyor!

20-11/18/ezgi-mola-1605688429.jpg

Günaydın’dan Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; çift ani bebek haberi nedeniyle yıldırım nikahıyla evlenme kararı aldı. Ancak Mola’nın rol aldığı dizi devam ettiği için uygun anı kolluyorlar. 37 yaşındaki Ezgi Mola’nın uzun süredir annelik hayali kurduğu ve aldığı bebek haberiyle sevince boğulduğu öğrenildi. Haber, Mustafa Aksakallı’yı da çok heyecanlandırdı. Çeşme’de işletmecilik yapan Aksakallı’nın düğün hazırlıklarına başladığı öğrenild

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin