Deniz Can Aktaş'ın başrolünde yer aldığı Aşk Ağlatır'ın afişi yayınlandı!

Show TV'nin yeni sezon dizisinden afiş paylaşımı geldi.

Merve Mutlu
05 Eylül 2019 - 10:29
Yeni Bölüm

Başrolünde Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı ve Love That Makes You Cry dizisinden uyarlanan Aşk Ağlatır dizisi izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. 

19-09/05/ask-aglatirrrr.png

Aşk Ağlatır dizisinin konusu

MF Yapım imzası ile Japon dizisinden uyarlanan dizi: Birbirinden farklı hayalleri ve özlemleri bulunan gençlerin İstanbul'a kaçması ve bu gençlerin arasındaki ilişkiyi izleyiciye sunacak. Dizi Yusuf ve Ada'nın etrafında dönmektedir. Akrabasu tarafından zorla yaşlı bir adama verilmeye çalışılan Ada'nın kaçısı ve Yusuf ile yolunun kesişmesi ile büyük bir aşk başlayacaktır. 

Aşk Ağlatır ne zaman başlıyor?

19-09/05/aski.jpg

Merakla beklenen ve yayınlanan ilk fragmanı ile izleyicilerin tepkisini çekmesinin ardından yeni bir fragman yayınlayan dizinin yayın tarihi 8 Eylül olarak belirlendi. Yayın günü olarak da Pazar akşamları seçildi. 

Aşk Ağlatır'ın afişi yayınlandı!

19-09/04/ask-aglatir-dizisinin-afisi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin