The Detour dizisinin 5. sezonu olacak mı? Karar açıklandı!

Jason Jones ve Natalie Zea'li komedi dizisi The Detour'un geleceği belli oldu. Yayıncı kanal TBS diziye 5. sezon onayını vermedi.

Parker ailesinin karayolu seyahati sona erdi!

Birkaç hafta önce dördüncü sezonunu noktalayan TBS komedisi "The Detour"un geleceğine ilişkin karar çıktı!

THE DETOUR 5. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal TBS, The Detour'u dört sezonda bırakmaya karar vererek diziyi resmen iptal etti. Buna göre Jason Jones ve Natalie Zea'lı komedi dizisinin 5. sezonu olmayacak.

19-09/05/the-detour-izle-1567643178.jpg

Böylelikle 20 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan "The Groom" isimli dördüncü sezon final bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

"THE DETOUR" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

11 yaşında biri kız birisi erkek ikiz çocukları ile birlikte görünürde hem iş, hem seyahat, hem de bir yakınlarını ziyaret amacıyla yolculuğa çıkan Nate & Robin çiftinin yolculuk boyunca yaşadığı çok sayıda komik maceraları ve felaketleri konu edinen The Detour'un oyuncu kadrosunda Jones ve Zea'ya Ashley Gerasimovich, Liam Carroll ve Daniella Pineda eşlik ediyorlar.

19-09/05/the-detour-tbs-izle.jpg

Karı-koca ikili Jason Jones ve Samantha Bee'nin yaratıcı/yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptıkları The Detour'un yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Brennan Shroff ve Tony Hernandez destek veriyordu.

The Detour bu gelişmenin ardından toplamda 42 bölümüyle dizi arşivindeki yerini almış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin