Denizkızları bir yere gitmiyor! Siren dizisi 2. sezon onayını aldı!

Freeform kanalının fantastik dizisi Siren yeni sezon onayını aldı. Siren 2. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
16 Mayıs 2018 - 10:21
Gündem

Freeform'un ilk sezonu devam etmekte olan yeni dizisi "Siren", sezon finaline yaklaşırken takipçilerine müjdeli bir haberle geldi!

SIREN 16 BÖLÜMLÜK 2. SEZON ONAYINI ALDI!

Dizi, 24 Mayıs'ta gerçekleşecek sezon finali öncesinde yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

Gelecek sene bizleri daha uzun bir sezon bekliyor olacak! İlk sezonu 10 bölümden oluşan Siren'ın ikinci sezonu için 16 bölümlük sipariş verildi.

18-05/16/siren-dizisi-poster.jpg

SIREN REYTİNGLERİ

Ekran macerasına 29 Mart'ta çift bölümle başlayan ve şu ana kadar 670,000 izleyici ortalamasını tutturan dizi özellikle 18-34 ve 12-34 yaş genç kadınlar kategorisinde elde etmekte olduğu izlenme oranlarıyla Freeform'un yeni dramaları içinde bir numaraya yükselmiş durumda.

Eric Wald ve Dean White ortaklığında senaryosu kaleme alınan Siren'ın hikayesi; bir zamanlar deniz kızlarının evi olduğu yönündeki efsanesi ile tanınan sahil kasabası Bristol Cove'da geçiyor ve "deniz yüzeyinin altında kötü niyetli yüzen varlıklar olsaydı ne olurdu?" sorusunun cevabını veriyor.

Gizemli bir kız Ryn'ın (Eline Powell) ortaya çıkıp intikam amacıyla küçük balıkçı kasabasına hasar vermeye başlamasıyla hikaye şekillenmeye başlar. Deniz biyologları Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) kaynak ve yeteneklerini kullanarak denizin derinliklerindeki bu ilkel avcının nasıl ve nereden geldiği, etrafta onun gibi daha fazla varlık olup olmadığını ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

18-05/16/siren-freeform.jpg

Siren'in yürütücü yapımcı kadrosunda Wald ve White ile birlikte showrunner Emily Whitesell (Finding Carter), Brad Luff, Nate Hopper ve RD Robb yer almaktalar.

SIREN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi, 24 Mayıs tarihinde "Aftermath" isimli bölümle ilk sezonuna nokta koyacak. İkinci sezonun 2019'un bahar ya da yaz döneminde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin