Diriliş Ertuğrul saat kaçta? 118. bölüm yeni yayın saati belli oldu!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi bu akşam yeni yayın saatinde ekranlara gelecek! Diriliş Ertuğrul yeni bölüm saat kaçta?

Nurşah
16 Mayıs 2018 - 11:18
Yeni Bölüm

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam ekranlara gelecek 118. bölümü ile yeni yayın saatinde izleyicilerine kavuşacak! Diriliş Ertuğrul yeni bölüm saat kaçta?

18-05/16/dirilis-ertugrul-saat-kacta.jpg

Diriliş yeni bölüm saat kaçta?

Bugün Diriliş Ertuğrul günü! Bu akşam saat 20.00'de televizyonlarınızı açtığınızda "Diriliş Ertuğrul neden yok?" diye sorular sorabilirsiniz. Çünkü her çarşamba akşamı meraklı bekleyişteki izleyicisi ile buluşan sevilen dizinin yayın saati değişti.

Diriliş Ertuğrul bundan sonra çarşamba akşamları saat 20.30'da izleyicisi ile buluşacak! Sevilen diziden önce ise TRT 1 ekranlarında Ramazan coşkusunu yaşayacağınız Ramazan Sevinci adlı program yer alıyor... Saat 19.00'da başlayacak olan programın ardından Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak!

Diriliş Ertuğrul 118. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin