Hap and Leonard dizisinin 4. sezonu olmayacak!

Sundance TV kanalının en çok izlenen dizisi konumundaki Hap and Leonard 3 sezon sonrasında resmen iptal edildi.

Volkan Küçükel
16 Mayıs 2018 - 12:29
Gündem

Sundance TV'nin eleştirmenlerce övgü toplayan ve kara komedi, suç ve gizem unsurlarını harmanlayan dizisi "Hap and Leonard" yolun sonuna geldi!

HAP AND LEONARD RESMEN İPTAL!

Sundance TV, üç sezonluk ekran macerasının ardından diziyi iptal etme kararı aldı. Buna göre Hap and Leonard'ın 4. sezonu olmayacak.

Joe R. Lansdale'ın aynı isimdeki popüler kitap serisinden Nick Damici ve Jim Mickle ikilisinin uyarlamasıyla televizyon ekranlarına gelen, başrollerini James Purefoy ve Michael Kenneth Williams'ın paylaştığı dizi, 11 Nisan'da "Monsoon Mambo" isimli bölümle üçüncü sezon finalini gerçekleştirmişti.

Sezon finalinin ardından yürütücü yapımcı kadrosunda da yer alan Joe R. Lansdale sosyal medya hesabından dizinin yeni sezon onayı alabilmesi için hayranlardan destek istemişti.

18-05/16/joe-landsale-tweet1.png

Landsale, iptal kararının ardından ise dizinin elde ettiği reyting başarısı ve eleştirmenlerden gelen övgüleri vurgulurken tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

18-05/16/joe-landsale-tweet2.png

Sundance TV'den yapılan basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

"Hap ve Leonard'ın maceralarını Sundance TV takipçileriyle paylaşmak bizim için onur vericiydi. Joe Lansdale'in hikayelerine hayat veren yetenekli oyuncu kadrosu ve ekibe; John Wirth, Jim Mickle, Jeremy Platt ve Linda Moran'a; olağanüstü yetenekli isimler Michael K Williams ve James Purefoy'a teşekkür ediyoruz. Üç başarılı sezon yayınladık. Bu süreçte dizinin işlediği konu ve ilişkilerden gurur duyuyoruz."

18-05/16/john-wirth-tweet.png

HAP AND LEONARD REYTİNGLERİ

Sundance TV kanalının en çok izlenen orijinal dizisi olma unvanını eline geçiren Hap & Leonard, üçüncü sezonunda aynı gün izlenme oranlarıyla bölüm başına 200,000 izleyiciye ulaşmıştı.

HAP AND LEONARD KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Dizide eski bir hükümlü, mavi yakalı, güneyli kadınlara karşı zayıflığı olan Batı Teksas'ın beyaz çocuğu Hap Collins (James Purefoy) ve Hap'den çok farklı bir kişiliğe sahip Vietnam gazisi ortağı Leonard Pine'ın (Michael Kenneth Williams) maceralarını izliyoruz.

18-05/16/hap-and-leonard-poster.jpg

Üç sezon boyunca Christina Hendricks, Jimmi Simpson, Tiffany Mack, Cranston Johnson, Brian Dennehy ve Irma P. Hall gibi oyuncular da dizi ekibinde kendilerine yer buldular.

Hap and Leonard'ın hikayesinin ilk sezonu "Savage Season", ikinci sezonu "Mucho Mojo", üçüncü sezonu ise Lansdale'in kitap serisinin üçüncü kitabı olan "The Two-Bear Mambo"ya dayanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin