Deprem bölgesinden haber bekleyen Çağrı Çitanak: "Annem şoktan konuşamıyor olabilir!"

Çağrı Çitanak ve Başak Gümülcinelioğlu Hatay'dan 1 haftaya yakın zamandır anneleri için haber bekliyor. Çitanak hem Hatay için hem de annesi için çok endişelendiğini ve hala haber alamadıklarını sosyal medyadan paylaştı.

Volkan Usta
11 Şubat 2023 - 17:49
Kültür Sanat

Hatay’da yaşayan anneleri Nevber Yurdal Çitanak’tan hala haber alamayan Çağrı Çıtanak ile Başak Gümülcinelioğlu çiftinin umutlu bekleyişi sürüyor. İşte detaylar!

Sosyal medyadan çağrıda bulunan Çitanak çocukluğunun geçtiği Hatay’daki evin adresini vermiş ve “Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin” paylaşımında bulunmuştu. Daha sonra Çıtanak’ın eşi Başak Gümülcinelioğlu yaptığı paylaşımda“10 saati aşkın oradalar! Sesler geliyormuş, ekipler henüz gelmemiş, kimseden haber alamıyoruz! Lütfen ekip yollayın. Enkazdan sesler geliyor. İş işten geçmesin” mesajlarını atmıştı.

ÇAĞRI ÇITANAK: "ANNEM ŞOKTAN KONUŞAMIYOR OLABİLİR!"

Yardım isteğini sürdüren Çıtanak, “Sümerler Mah. A3 blok Antakya… Nevber Yurdal Çitanak… Bir ihtimal evden çıkmış olabilir. Enkaz çalışmaları devam ediyor. Enkazın şekline göre çıkabilmiş olma ihtimali de var. Gören, duyan arkadaşlarımızdan, görevlilerden yardım istiyoruz. Şoktan konuşamıyor, hatırlamıyor olabilir” paylaşımında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin