Hazal Kaya ikinci kez anne oldu!

Ali Atay'la evli olan ve ikinci çocuğuna hamile olan başarılı oyuncu Hazal Kaya bu sabah ikinci kez anne oldu! Hazal Kaya kızının adını Leyla Süreyya koydu! Hazal Kaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Gülcan Tarımoğlu
11 Şubat 2023 - 22:47
Magazin

Önceki gün depremzedeler için karnı burnunda yardıma koşan ve yardım ekipleriyle iş birliği içinde olan oyuncu Hazal Kaya'dan sevindiren haber geldi!

Ali Atay'la evli olan ve kızı Leyla'yı kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, her şeyi bir kenara bırakıp depremzedeler için yardım ekiplerine gönüllü olarak katılmıştı. AHBAP'a katılan Kaya, bir video çekerek herkesten yardım istemişti.

23-02/11/fott8asxgaqijmi.jpg

Kendisi de Gaziantepli olan ve deprem felaketinin ardından günlerdir yardım çalışmalarının içinde yer alan Hazal Kaya bu sabah ikinci kez anne oldu. 

Oyuncu, Süreyya Leyla ismini verdiği kızını bu sabah dünyaya getirdi. Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin Fikret Ali isminde bir de oğulları var. 

23-02/11/fotnnfrwiaaeyef.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin