DeWanda Wise Captain Marvel kadrosundan ayrıldı!

Geçtiğimiz aylarda Captain Marvel filminin kadrosuna katıldığı duyurulan DeWanda Wise'ın artık kadroda olmadığı belirtildi.

Volkan Küçükel
16 Mart 2018 - 00:52
Gündem

Netflix'in geçtiğimiz aylarda ikinci sezon onayını alan Spike Lee imzalı komedi dizisi "She's Gotta Have It"in yıldız oyuncusu DeWanda Wise'ın daha önceden dahil olduğunun duyurulduğu Disney'in "Captain Marvel" filmi ekibinden ayrıldığı öğrenildi.

DEWANDA WISE'IN CAPTAIN MARVEL'DAN AYRILIŞ NEDENİ

Aktrisin, Marvel Sinematik Evreni kapsamındaki ilk kadın süper kahraman filmi olarak nitelendirebileceğimiz Captain Marvel ekibinden ayrılışının arkasında yatan neden olarak ise Netflix dizisi She's Gotta Have It ile bu yapım arasındaki takvimsel uyuşmazlıkların bulunması gösteriliyor.

1986 senesi yapımı aynı isimli filmin dizi uyarlaması olan She's Gotta Have It'te Nola Darling karakterine hayat veren Wise'ın Captain Marvel oyuncu kadrosuna katıldığı haberi ile She's Gotta Have It'in ikinci sezon onayı aldığı haberleri zamanlama olarak neredeyse birbiriyle çakışmıştı.

18-03/16/dewanda-wise.jpg

CAPTAIN MARVEL FİLMİ NE ZAMAN? KONUSU NE?

08 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek olan Captain Marvel filmi Brie Larson'un hayat vereceği Carol Danvers/Captain Marvel karakteri üzerine odaklanacak.

Amerikan Hava Güçleri'nde pilot olarak görev alan Carol Danvers'in geçirdiği bir kaza sonrasında DNA'sının bir uzaylı ile kaynaşmasıyla değişmesi ve süper güçlere kavuşmasıyla birlikte yaşananlar izleyicilere aktarılacak.

Hikayesinin detayları henüz tam olarak paylaşılmayan ancak ana kötüler olarak yeşil tenli, insana benzeyen dünya dışı Skrulls'ları izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn ve Gemma Chan gibi isimler de yer alıyor.

18-03/16/shes-gotta-have-it.jpg

DeWanda Wise'ın filmin oyuncu kadrosuna dahil olduğu haberleri çıktığında oyuncunun hangi rolle ekibe katıldığı açıklanmamıştı.

Yüksek ihtimal Monica Rambeau karakterine hayat vermesi beklenen Wise'ın artık kadroda olmamasının netleşmesiyle birlikte Captain Marvel yapımcılarından yakın zamanda yeni bir oyuncu kadrosu haberi gelebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin