Netflix Winx Club'ı genç yetişkin dizisi olarak uyarlıyor!

Netflix, fantastik animasyon serisi Winx Club'ı genç yetişkin dizisi olarak uyarlama çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
14 Mart 2018 - 21:28
Gündem

Dünya çapında geniş hayran kitlesine sahip meşhur İtalyan fantastik animasyon serisi "Winx Club", online yayın platformu Netflix'e genç yetişkin dizisi olarak uyarlanıyor.

"WINX CLUB" KONUSU

Netflix, Winx Club'ı ilk defa popüler altı perinin sihirli bir yatılı okulda birlikte yaşarken güçlerini geliştirmeyi öğrenen, Winx Club'ı kurup birbirlerine kenetlenerek kötülüğe karşı savaşan gerçek gençlere dönüşeceği bir dizi olarak uyarlıyor.

Rainbow Group kurucusu ve CEO'su Iginia Straffi tarafından 2004 senesinde İtalya'da yaratılan ve lansmanının ardından Avrupa çapında en başarılı animasyon serilerinden biri haline gelmeyi başaran Winx Club, Amerika'ya yayın hakları satılan ender İtalyan yapımlarından biri olmayı da başardı.

Netflix, 2016 senesi içinde Winx Club'ın spinoff'u World of a Winx'in iki sezonunu abonelerine sunmuştu.

18-03/14/winx-club-dizisi.jpg

Netflix Uluslararası Orijinal Yapımlar Başkan Yardımcısı Erik Barmack yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Winx küresel çapta fenomen bir yapım. Bu yeni heyecan verici dizinin yapımıyla birlikte Rainbow'la olan ilişkimizi güçlendirmek ve Winx'in yeni sayfasını geliştirmek bizleri heyecanlandırıyor. Tanınmış perilerimiz izleyicileriyle birlikte büyüyecek ve gerçek oyuncularla çekilecek diziyle birlikte gerçek genç süper kahramanlar olarak karmaşık temaları keşfedecekler."

Rainbow Group kurucu ve CEO'su, Winx Club'ın yazarı Iginio Straffi ise proje hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getiriyor:

"Netflix ile başarılı iş birliğimizin daha iddialı projelerle devam edecek olmasından çok memnunuz. Netflix'in genç yetişkin dizileri, dünya çapındaki izleyicilerin üzerinde etki bıraktı ve bu yeni heyecan verici aksiyon uyarlamasında Winx perilerini görmeyi dört gözle bekliyoruz."

"Winx Club":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin