Dice dizisi iptal edildi!

Showtime'ın komedi türündeki Dice dizisinin 3. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
31 Ocak 2018 - 00:48
Gündem

The Chi dizisine beklendiği gibi yeni sezon onayı veren Showtime'dan pek sürpriz olmayan bir karar daha çıktı!

DICE 3. SEZON OLMAYACAK!

Scot Armstrong'un (Old School, The Hangover Part II) yaratıcısı olduğu, başrolünde Andrew Dice Clay'ı izlediğimiz yarı otobiyografik türdeki dizi "Dice" iki sezonun ardından resmi olarak iptal edildi. Buna göre Dice'in 3. sezonu olmayacak.

İlk sezonu altı bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu yedi bölümden oluşmuş ve 20 Ağustos/08 Ekim 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

18-01/31/dice-dizisi.jpg

İkinci sezon bölümleri tüm platformlar göz önüne alındığında 823,000 izleyici ortalamasını elde etmişti.

Showtime CEO'su David Nevins, bu ayın başlarında TCA Basın Turu kapsamındaki etkinlikte düşük reytinglere sahip dizinin geri dönmeyeceğini belirtmişti. Yayıncı kanal bugün bu gelişmeyi resmileştirmiş oldu.

Vegas'ta kumar borçlarını ödemek ve ailesine destek olmak için kariyerini yeniden canlandırmaya çalışan Andrew Dice Clay'in yaşadıklarını izlediğimiz Fox 21 Television Studios yapımcılığındaki dizide Clay'e Kevin Corrigan eşlik ediyordu.

Clay ile birlikte Armstrong, Sean Furst, Bryan Furst, Bruce Rubenstein, Brian Gatewood ve Alessandro Tanaka dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluştururken Dice'in ekran macerası boyunca Natasha Leggero, Lorraine Bracco, Adrien Brody, Michael Rapaport, Wayne Newton, Criss Angel ve Rita Rudner gibi isimleri konuk oyuncu olarak izlemiştik.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin