Here and Now dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor

Stephanie Arcila ve Erin Carufel ikilisi Here and Now dizisinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler oldular.

Volkan Küçükel
31 Ocak 2018 - 21:36
Gündem

True Blood ve Six Feet Under gibi kaliteli işlerin ardından HBO kanalı için bu kez "Here and Now"ı hazırlayan Alan Ball'ın yeni dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Stephanie Arcila (Mariposa de Barrio) ve Erin Carufel (The Lincoln Lawyer) tekrar eden rollerle kadroya katılan isimler oldular.

"HERE AND NOW" KONUSU

Alan Ball'un senaryosunu kaleme aldığı; Tim Robbins ve Holly Hunter ikilisinin başrollerini paylaştığı Here and Now'ın hikayesi; üçü Vietnam (Raymond Lee), Liberya (Jerrika Hinton) ve Kolombiya'dan (Daniel Zovatto) evlatlık olarak edinilen, biri ise kendi biyolojik çocukları (Sosie Bacon) olmak üzere toplam dört çocuğa sahip orta yaşlı bir çift (felsefe profesörü Greg Bishop; Robbins ve avukat eşi Audrey; Hunter) ve çok ırklı çağdaş ailesine odaklanıyor.

18-01/31/here-and-now-oyunculari.jpg

Stephanie Arcila dizinin hikayesinde "Mami", Erin Carufel ise "Wendy" karakteriyle karşımıza çıkacak.

Oyuncuların canlandıracakları karakterlerin özellikleri ve hikayede ne gibi bir yer edinecekleri konusundaki detaylar şimdilik saklı.

28 yaşındaki aktris Stephanie Arcila son olarak Univision dizisi Mariposa de Barrio'da rol alırken Black-ish (Ms. Gomez) ve Supergirl gibi dizilerde konuk oyunculuk yaptı.

18-01/31/here-and-now-poster.jpeg

40 yaşındaki Erin Carufel ise son olarak Lakeshore Entertainment'ın Jennifer Garner'lı intikam temalı filmi Peppermint'in çekimlerini tamamladı. The Lincoln Lawyer, Untraceable ve Gone oyuncunun rol aldığı diğer filmler arasında bulunuyor.

Here and Now'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Jerrika Hinton, Daniel Zovatto, Raymond Lee, Sosie Bacon, Andy Bean, Joe Williamson ve Peter Macdissi gibi isimler yer alıyor.

Ball; Peter Macdissi ve David Knoller ikilisi ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

HERE AND NOW 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak Here and Now, 11 Şubat'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

"Here and Now" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin