Fox kanalı Dan the Weatherman isimli komedi dizisi için pilot bölüm siparişi verdi

Dan the Weatherman isimli komedi dizisi Fox'tan pilot bölüm siparişini aldı.

Volkan Küçükel
31 Ocak 2018 - 22:25
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, "Dan the Weatherman" isimli komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi.

The Life & Times Of Tim yaratıcısı Steve Dildarian, Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein, ITV Studios ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu dizinin hikayesi şöyle:

"DAN THE WEATHERMAN" KONUSU

Dildarian'ın senaryosunu kaleme aldığı "Dan the Weatherman"ın hikayesi; diziye adını veren Dan karakterini merkezine alıyor.

Dan, yerel televizyon istasyonundaki rahat işinden kovulmasının ardından bu dünyada büyüleyici bir beyaz adam olmanın yeterli olmadığını anlar. Daha sonra isteksizce de olsa yakınlardaki İspanyol televizyon istasyonunda kendisini bulur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dildarian ile birlikte Tomorrow Studios'tan Adelstein ve Becky Clements projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

18-01/31/steve-dildarian.jpg

TNT'nin Good Behavior dizisinin arkasındaki yapım şirketi olan Tomorrow Studios ayrıca Amazon'un dizi onayı verdiği Hanna ve TNT'nin onay verdiği Jennifer Connelly ile Daveed Diggs'in başrollerinde yer aldığı Snowpiercer dizilerinin de yapımcılığını üstleniyor.

Adelstein ve Clements ikilisi ise geçmiş dönemde ABC'nin komedi dizisi Last Man Standing'de yürütücü yapımcılık görevinde bulunmuşlardı.

Dan the Weatherman'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin