Danielle Sanchez-Witzel ve 20th Century Fox TV arasında yeni sözleşme imzalandı!

Danielle Sanchez-Witzel ve 20th Century Fox TV arasında ikinci kez sözleşme imzalandı.

Volkan Küçükel
31 Ocak 2018 - 22:58
Gündem

Televizyon sektörünün tecrübeli komedi yazar/yapımcılarından Danielle Sanchez-Witzel imza attığı yeni genel anlaşma çerçevesinde 20th Century Fox TV ile olan iş birliğini sürdürecek.

SANCHEZ-WITZEL VE 20TH CENTURY FOX TV ARASINDA YENİ ANLAŞMA

Fox'un yeni sezon komedi dizilerinden LA to Vegas'ta danışman yapımcı olarak görev yapmakta olan Sanchez-Witzel bir yandan da aktif olarak yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Eleştirmenlerce beğeni toplayan komedi türündeki dizi The Carmichael Show'da Jerrod Carmichael ile birlikte üç sezon boyunca showrunner'lık yapan Sanchez-Witzel ayrıca Fox komedisi New Girl'de de yürütücü yapımcı pozisyonunda görev aldı.

18-02/01/danielle-sanchez-witzel.jpg

20th TV ile ikinci genel anlaşmasına imza atan yazar/yapımcı hakkındaki görüşlerini dile getiren 20th Century Fox TV Yaratıcı İşler Başkanı Jonnie Davis;

"Danielle bir süperstar. Komik, parlak zekalı, yaratıcı ve diziyi son derece farklı bir biçimde yürüten birisi.

Carmichael'de Jerrod ile iş birlikleri muhteşemdi. Ancak bu sadece bir başlangıç. Bu anlaşma ben ve 20th Century FoxTv İş Operasyonları Başkanı Howard Kurtzman için büyük öneme sahipti. O büyük bir yetenek" ifadelerini kullandı.

Sanchez-Witzel geçmiş dönemde My Name Is Earl ve The Millers gibi dizilerde de yazar/yürütücü yapımcılık yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin