Netflix'in yeni dizisi The Prince of Peoria'yı tanıyalım!

Netflix, daha genç kitleye hitap edecek yeni bir komedi dizisini onayladı: The Prince of Peoria

Volkan Küçükel
31 Ocak 2018 - 23:46
Gündem

Online yayın platformu Netflix, "The Prince of Peoria" isimli yeni bir komedi dizisine onay verdi.

İlk sezonu 16 bölümden oluşacak diziyle ilgili ilk bilgiler şöyle:

Disney XD'nin Gamer's Guide to Pretty Much Everything dizisinin ortak yaratıcıları Nick Stanton ve Devin Bunje ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı The Prince Of Peoria'nın hikayesi; Eddie Murphy'nin rol aldığı 1988 yapımı Coming to America (Amerika Rüyası) filmiyle benzerlik taşıyor.

18-02/01/coming-to-america-filmi.jpg

"THE PRINCE OF PEORIA" KONUSU

Zengin bir ada krallığının 13 yaşındaki prensi olan Emil kimliğini gizleyerek bir değişim öğrencisi olarak ABD'ye gelir.

Burada kendisinin tam zıttı bir kişiliğe sahip olan Teddy ile beklenmedik bir dostluk geliştirir ve olaylar gelişir.

Stanton ve Bunje ikilisi dizi sorumluları olarak künyede yer alırken Sharla Sumpter Bridgett (Disney Channel - Sonny with a Chance) ile birlikte yapımın yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

18-02/01/gamers-guide-to-pretty-much-everything.jpg

The Prince Of Peoria, Netflix için Mart ayında prömiyerini gerçekleştirecek olan Alexa & Katie dizisinin ayak izlerini takip ediyor.

Platform; Alexa & Katie ve The Prince Of Peoria gibi dizilerle Disney, Disney XD, Nickelodeon ve bir ölçüde Freeform gibi kanalların kitlesi olan daha genç izleyiciler için alternatif yapımlar üretmeyi hedefliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin