House of Cards'ın final sezonuna Diane Lane ve Greg Kinnear katıldı!

Oscar adaylığı bulunan iki oyuncu Diane Lane ve Greg Kinnear, Netflix dizisi House of Cards'ın 6. sezon oyuncu kadrosuna katıldılar.

Volkan Küçükel
31 Ocak 2018 - 23:56
Gündem

2018 yılı içinde sekiz bölümlük 6. ve final sezonuyla ekranlara veda edeceği duyurulan Netflix'in Emmy ve Altın Küre ödüllü politik draması "House of Cards"ın final sezonu çekimlerine yeniden başlandı.

HOUSE OF CARDS FİNAL SEZONU ÇEKİMLERİ YENİDEN BAŞLADI

Yakın dönemde cinsel suistimal iddialarının ardından Kevin Spacey'in kadrodan çıkarılmasıyla gündeme gelen House Of Cards'ın oyuncu kadrosuna iki önemli isim dahil oldu: Oscar adaylığı bulunan iki oyuncu Diane Lane ve Greg Kinnear.

Final sezonu hikayesinde önemli yere sahip olacak iki oyuncunun canlandıracakları karakterler hakkında detaylı bilgi verilmiş değil. Tek bildiğimiz ikilinin hikayede kardeşleri oynayacağı.

18-02/01/greg-kinnear-diane-lane-house-of-cards-1517439159.jpg

Unfaithful (Sadakatsiz) filminde kocasını aldatan eş Connie Sumner rolüyle Oscar, SAG ve Golden Globe gibi önemli ödül organizasyonlarda adaylık kazanarak dikkat çeken 52 yaşındaki Diane Lane ayrıca Tim Robbins ve James Gandolfini ile birlikte başrollerini paylaştığı HBO'nun televizyon filmi Cinema Verite ile Emmy, Golden Globe ve SAG Award adaylıkları kazanmıştı. Under the Tuscan Sun, Trumbo ve The Perfect Storm gibi filmlerde de rol alan aktris son olarak Amazon'un The Romanoffs dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştu.

55 yaşındaki aktör Greg Kinnear ise yakın geçmişte HBO filmi Confirmation'da görünürken ayrıca Amazon'un antoloji türündeki dizisi Philip K. Dick's Electric Dreams'in bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.

18-02/01/robin-wright.jpg

Robin Wright'ın Claire Underwood karakterini hikayesinin merkezine alacacak House of Cards'ın final sezonu oyuncu kadrosunda Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott ve Boris McGiver gibi isimler de yer alıyor.

Michael Dobbs'ın aynı isimdeki romanını temel alan ve BBC'de yayınlanan mini diziden uyarlanan House of Cards'ın yürütücü yapımcı kadrosu Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher​, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ ve Andrew Davies​'ten oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin