Diggstown 2. sezon onayını aldı!

CBC'nin ilk sezonunu geride bırakan hukuk draması Diggstown'a 2. sezon onayı çıktı! Diggstown 2. sezon detayları...

Kanada televizyonu CBC'nin hukuk draması "Diggstown"ın geleceği belli oldu.

"DIGGSTOWN" YOLA DEVAM EDİYOR!

6 bölümden oluşan ilk sezonunu 06 Mart - 03 Nisan 2019 tarihleri arasında tamamlayan diziye resmi 2. sezon onayı geldi.

19-06/10/diggstown-dizisi.jpg

Hakkındaki kötü nitelikli bir kovuşturmanın ardından büyük sevgi beslediği teyzesi intihar eden parlak bir avukat Marcie Diggs'in bu talihsiz olayın ardından önceliklerini yeniden düşünmeye başlamasıyla şekillenen olayları konu edinen dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

"DIGGSTOWN" KADRO BİLGİLERİ

Dizinin oyuncu kadrosunda başroldeki Vinessa Antoine'ye (Marcie Diggs); Natasha Henstridge (Colleen MacDonnell), C. David Johnson, Stacey Farber, Brandon Oakes, Shailene Garnett, Tim Rozon, Dwain Murphy ve Mpho Koaho (Percy Lincoln) gibi isimler eşlik ediyor.

19-06/10/diggstown.jpg

Diggstown'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Floyd Kane, Amos Adetuyi, Brenda Greenberg, Todd Berger, Kelly Makin'den oluşuyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin