Ghosts 2. sezon olacak mı?

BBC One komedisi Ghosts yola devam ediyor. Ghosts 2. sezon detayları...

2009 yapımı Horrible Stories dizisinin yazar ve oyuncularını yeniden bir araya getiren BBC One dizisi "Ghosts"un geleceği belli oldu.

GHOSTS YOLA DEVAM!

Komedi türündeki yapım resmi 2. sezon onayını aldı.

GHOSTS KADRO BİLGİLERİ

Bir genç çift ve taşındıkları eve bağlı bir grup hayalet üzerine odaklanan hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosunda Charlotte Ritchie, Kiell Smith-Bynoe, Martha Howe-Douglas, Mathew Baynton, Simon Farnaby, Lolly Afefope, Laurence Rickard, Ben Willbond, Katy Wix ve Jim Howick gibi isimler rol alıyor.

19-06/10/bbc-ghosts.jpg

Yönetmenliğini Tom Kingsley'in üstlendiği Ghosts'un yapımcı kadrosunda ise Alison Carpenter, Simon Farnaby, Debra Hayward, Alison Owen ve Matthew Mulot yer alıyor.

GHOSTS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonunu 3.6 milyon izleyici ortalaması ile tamamlayan Ghosts'un önümüzdeki yıl içinde yeni bölümleriyle ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin