Dijitürk'te bu hafta neler var? Program belli oldu!

Dijitürk'te neler var? sorusunun yanıtı belli oldu. İşte haftalık plan.

Merve Mutlu
30 Haziran 2020 - 14:44
Kültür Sanat

Dijitürk'ün özel kanalları, birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri, dünyaca ünlü olan ve izlenme rekorları kıran dizileri , popüler yapımları ve kaliteli belgeselleri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Dijitürk'te bu hafta neler var?

Luc Besson’un Son Filmi “Anna” beIN MOVIES PREMIERE’de!

20-06/30/anna.jpg

Başrollerini Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans ve Cillian Murphy’nin paylaştığı, yönetmen koltuğunda da  Luc Besson’un yer aldığı Anna filmi; temelde bir suikastçı olan ancak sıradan bir suikastçı olmayan Anna'nın, güzelliğinin altında yatan dünyanın en kokulan hükümet suikastçısı olması yatıyor. Anna 24 yaşındadır ancak kim olduğu ve kaç kadın sakladığı bilinmemektedir.Onun gerçekte kim olduğunu bulmak, oyunun sonuna kadar beklemeyi gerektirir. Suikastçı bir kadının hikayesini konu alan Anna, 28 Haziran Pazar günü saat 21.00’da beIN MOVIES PREMIERE’de.

“Yol Ayrımı” beIN MOVIES TURK’te!

20-06/30/yol-ayrimi.jpg

Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği ve efsane oyuncu Şener Şen'in başrolünde oynadığı “Yol Ayrımı”, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Mert Fırat ve Defne Kayalar’ın da kadrosunda bir araya geldiği başarılı bir film olarak karşımıza çıkıyor. İş hayatında son derece profesyonel olan ancak ailesine karşı duygusuzluk derecesinde katı olan Mazhar Kozanlı (Şener Şen), günün birinde geçirdiği trafik kazası ile iyi bir insana dönüşmeye çalışırken ailesi dahil birçok kişiyi karşısına almak zorunda kalacak. Yol Ayrımı filmi 27 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’da beIN MOVIES TURK’te.

Yeni yerler ve kültürleri izleyiciye sunan “Limonata” beIN IZ’de!

20-06/30/limonata.jpg

Sunucu Ayhan Sicimoğlu'nun sunduğu Limonata programı, dünyadaki ve Türkiye'deki birbirinden farklı, renkli ve ilginç yaşamları izleyiciye sunmak üzere ekranlara getiriyor. Limonata programı her Salı ve Perşembe günü saat  22.50’de beIN IZ’de.

“İstikamet Ege” beIN GURME’de!

20-06/30/istikamet-ege.jpg

Bölümlerinde farklı liman kasabalarından hareket ederek farklı konuklar ağırlayan İstikamet Ege programı gasronomi ve kültür kavramlarını iyice açıyor ve Ege kültürüne olabildiğine odaklanıyor. Her Pazar akşamı saatler 19.00'ı gösterdiğinde yayınlanan İstikamet Ege'nin bu haftaki bölümünde Ferit Sarper ve onu ağırlayan İlker Mat, iki amatör balıkçı olarak Bodrum’da bir mutfakta buluşuyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin