Oyuncu Ufuk Bayraktar aldattığı eşi ile gündemde!

Ufuk Bayraktar'ın eşini aldattığı ortaya çıktı.

Merve Mutlu
30 Haziran 2020 - 14:33
Magazin

Ekranlara damgasını vuran Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandırarak hayatımıza giren ve pek çok dizi ile sinema projesinde de boy gösteren oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşini aldattığı mesajlar ortaya çıktı. Eşini aldattığı mesajlar eşi tarafından ifşa edilen oyuncu magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Merve Bayraktar ile evli olan ve Efe Cevahir adında da bir erkek çocuk sahibi olan Bayraktar'ın, eşini aldattığı mesajlar eşi tarafından ortaya çıkarıldı. "Kendi yatağımda aldatıldım" diyen Merve Bayraktar genç kızın ismini de ifşa ederken aynı zamanda oyuncu eşinin kendisinden af dilediği yazışmaları da paylaştı. 

"Senden başkası imkansız" demişti...

20-06/30/ufuk-bayraktar.png

Geçtiğimiz günlerde, eşi Merve Bayraktar ile çekilen bir fotoğrafını paylaşan Ufuk Bayraktar, "Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyorduk." notunu paylaşmıştı. Hem aldattığı genç kızın Instagram profilini hem de yazışmaları yayınlayan Merve Bayraktar aynı zamanda eşinin kendisinden af dilediği mesajları da paylaştı. 

20-06/30/ufuk-1.png

20-06/30/ufuk-2.png

20-06/30/ufuk-3.png

20-06/30/ufuk-4.png 

20-06/30/ufuk-5.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin