Sen Çal Kapımı dizisinden ikinci tanıtım yayınlandı!

Fox'un yeni dizisi Sen Çal Kapımı için yeni tanıtım geldi.

Merve Mutlu
30 Haziran 2020 - 11:38
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında 8 Temmuz akşamı başlayacak olan ve başrollerinde Hande Erçel (Eda) ile Kerem Bürsin'in (Serkan Bolat) yer alacağı Sen Çal Kapımı dizisinden ikinci tanıtım yayınlandı. 

20-06/30/sen-cal.png

Oyuncu kadrosunda: Dorukhan Kenger, Elçin Afacan, Bige Önal, Anıl İlter, Neslihan Yeldan, Yusuf Arat gibi isimlerin yer aldığı ve MF Yapım tarafından hazırlanan dizi; Hayallerindeki işi yapmak için okumak isteyen Eda'nın, bursunu kesen Serkan Bolat ile tanışmasını ve bursunu geri almak için kendisine sunulan nişanlı rolü yapma teklifini kabul ettikten sonra yaşananları anlatacak bir romantik komedi dizisi olacak.

Sen Çal Kapımı 2. tanıtım yayınlandı!

20-06/30/sen-cal-kapimi.png

Sen Çal Kapımı dizisinin tanıtımında: Üniversite bursu kesilen ve okuldan atılmak üzere olan Eda, para kazanmak için çalışmak zorundadır. Bursunun kesilmesine neden olan Serkan Bolat'ın karşısına çıkar ve ona kimsenin söyleyemediklerini söyler. Bu cesareti onu bambaşka bir yola sokacaktır.

Sen Çal Kapımı 2. tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin