Amazon Prime dizisi The Boys 2. sezonu ile dönmeye hazırlanıyor!

Sevilen dizi The Boys 2. sezonu ile geliyor.

Merve Mutlu
30 Haziran 2020 - 11:25
Kültür Sanat

Dijital yayın platformu olan Amazon'un, aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys geçtiğimiz yıl 2. sezon onayını almış ancak ne zaman başlayacağı açıklanmamıştı. Merak edilen dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

20-06/30/the-boys.png

8 bölümden oluşan ilk sezon bölümleri ile Temmuz 2019'da izleyici karşısına çıkan dizi,Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Elisabeth Shue gibi isimleri kadrosunda bir araya getirmişti. Ünlü aktris Aya Cash'in de yeni sezonda Stormfront karakteri ile kadrosuna dahil olduğu dizi; süper kahramanların şöhretlerini kötü yönde kullandığı bir evrende geçiyor. The Boys olarak bilinen grup da yozlaşan süper kahramanları devirmek ve yola getirmek için mücadeleler vermektedir. 

The Boys 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

20-06/30/the-boys-2-sezon-geliyor.png

Yine Amazon Prime'da yayınlanacak olan dizi, 2. sezon onayını daha ilk sezon yayınlanmadan almayı başarmıştı. Yine 8 bölümden oluşacak olan ve bölümleri toplu yayınlanmayacak olan dizi 4 Eylül'de yayın hayatına başlayacak ve ilk üç bölüm yayınlandıktan sonra kalan beş bölüm de Cuma günleri yayınlanmaya devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin